Imprimeix

La Residència patrocina els programes Demolab i Demotec

349 joves de quart d’ESO i primer de batxillerat de nou centres de les Pitiüses participen aquests dies en els programes Demolab i Demotec. Aquestes dues iniciatives de la Facultat de Ciències i l’Escola Politècnica Superior es desenvolupen en el marc del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU) de la UIB i la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears amb el patrocini de la Residència d’Estudiants de la UIB.

El principal objectiu de Demolab i Demotec és promoure els estudis de caire científic i tècnic entre l’alumnat d’educació secundària, i consisteix en la realització d’un conjunt d’activitats pràctiques relacionades amb els continguts científics i tècnics de quart curs d’ESO i de primer curs de batxillerat. Entre els dies 6 i 9 de març, els alumnes participaran en les següents activitats:

-          Biologia i Bioquímica: ‘Què és la sang?’

-          Física i Química: ‘La calor, una propietat important de la natura’

-          Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica: ‘Programació d'un robot mòbil’

Totes aquestes activitats es duran a terme a la seu universitària d'Eivissa i Formentera (antic edifici de la Comandància). Des de la Residència d’Estudiants de la UIB es patrocinen per quarta ocasió aquestes activitats, amb l’objectiu de donar a conèixer les seves instal·lacions ubicades al campus universitari de Mallorca i, alhora, promoure els estudis de caire científic i tècnic entre l’alumnat de Balears.

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2016-2017
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa