Imprimeix

El Concurs de Nadal 2016 ja té guanyador: Antoni Camps!

La Residència UIB organitzà aquest concurs per celebrar les festes nadalenques amb els estudiants residents

 

La Residència d’Estudiants de la UIB va entregar ahir, dimecres 21 de desembre, una cámara fotogràfica QUMOX SJ5000 WiFi-Video d’alta definició amb lent submarí a Antoni Camps Ortueta, estudiant resident a la UIB i natural de Ciutadella, Menorca.

La fotografia d’Antoni Camps va ser l’elegida d’entre totes les presentades al Concurs Photocall de Nadal 2016, un certamen organitzat per la Residència d’Estudiants de la UIB pe engrescar la darrera setmana lectiva abans de les vacances nadalenques. Durant el vespre del 16 de desembre -nit en què se celebrà el Sopar de Nadal dels residents-, tots els interessats van poder enviar les seves fotografies nadalenques, que havien de ser inèdites, fetes amb telèfon mòbil, individuals i realitzades al photocall del sopar, emprant les disfresses preparades a l’efecte. 

El guanyador va ser elegit d’entre una vintena de participants. El jurat estava integrat per un grup de treballadors de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB). Enhorabona, Toni, i bones festes a tots!  

 

 

 

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2016-2017
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa