•  
  • Live your 
    college experiencie 
    to the fullest:

    live on Campus!

La Residència d’Estudiants de la UIB premia al guanyador de segon de batxillerat en les Proves Cangur

 

El passat dilluns, 16 de maig, l’edifici de Son Lledó del campus de la UIB va acollir la cerimònia de lliurament dels premis als guanyadors de les Proves Cangur 2016, una competició internacional de matemàtiques per a estudiants, organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques amb el suport de la UIB i de la Conselleria d’Educació.

Dia 17 de març es van celebrar aquestes proves de coneixements, en què participaren més de 12.000 estudiants de les Illes Balears. Conscients de la popularitat d’aquestes proves, la Residència d’Estudiants de la UIB ha patrocinat les Proves, aportant un premi per al millor classificat del curs de segon de Batxillerat. El guanyador va ser obsequiat amb una estada d’un mes de durada a les instal·lacions de la Residència d’Estudiants amb totes les comoditats.

Intervingueren en la cerimònia de lliurament de guardons la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, el doctor Martí March, conseller d’Educació i la directora de la Residència d’Estudiants, senyora Marta García, entre d’altres.

 

La Residència d’Estudiants patrocina els programes Demolab i Demotec d'Eivissa i Menorca

Més de 250 alumnes d’ESO i batxillerat dels centres educatius de Menorca i Eivissa han participat durant el mes de març en els programes Demolab i Demotec, dues iniciatives de la Facultat de Ciències i l’Escola Politècnica Superior de la UIB que es desenvolupen en el marc del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU).

La Residència d’Estudiants de la UIB ha patrocinat per segona vegada aquestes activitats, amb l’objectiu de donar a conèixer les oportunitats de les seves instal·lacions i del campus universitari de Mallorca, a més de promoure els estudis de caire científic i tècnic entre l’alumnat d’educació secundària. Aquestes jornades es celebraren els dies 3, 4 i 5 de març a la seu universitària d’Eivissa i Formentera, i els dies 21 i 22 a la seu d’Alaior (Menorca), amb la participació de 180 i 75 estudiants respectivament.

Els assistents participaren en els tallers “Una Medusa... d’ADN” i “És una substància, són dues en una, o tres en una”.

Volem agrair a tothom la seva participació.

Vine a la UIB, vine a la Resi!

La Residència d’Estudiants participa en les jornades de portes obertes de la UIB a les seus de Menorca i Eivissa-Formentera.

Quasi 1000 estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior participen aquests dies a les jornades Vine a la UIB a les seus universitàries d’Eivissa-Formentera i de Menorca. Les jornades tenen la intenció de donar a conèixer els estudis, les instal·lacions i els serveis que ofereix la UIB als universitaris de Menorca, Eivissa i Formentera, així com informar dels requisits i procediments d’accés i d’admissió a la Universitat.

El programa de portes obertes comprèn una benvinguda amb lliurament de material promocional de la Universitat, diverses sessions informatives sobre l’accés i l’admissió a la UIB des de batxillerat i des de cicles formatius de grau superior, presentacions sobre el sistema d’educació, els estudis i els serveis que s’ofereixen a la comunitat universitària i les instal·lacions de la Residència de la UIB, especialment destinada als futurs estudiants universitaris de Menorca, Eivissa i Formentera.

Del 26 de gener al 2 de febrer, a Eivissa, la Residència va oferir informació a més de 450 estudiants de batxillerat i FP superior, destacant la comoditat de les nostres instal·lacions, les habitacions individuals amb servei de Wifi, les instal·lacions esportives de Campusesport i la bona connectivitat amb la ciutat; serveis coberts per unes tarifes d’allotjament ajustades que pretenen ser la via d’apropament de menorquins i pitiüsos al campus universitari de Mallorca. Així mateix, s’informa els interessats de l’existència d’unes beques d’allotjament per facilitar i fomenta r la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida del campus en condicions econòmiques especials.
 
Del 2 al 5 de febrer la Residència participa en les portes obertes que se celebren a la seu d’Alaior, esperant la participació de 500 estudiants menorquins.
 
Vine a la UIB, vine a la Resi!

Contact

Road Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Balearic Islands, Spain
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Contact form
Room booking for the 2015/2016 academic year
Request form (short stays)

Map

Map