• Viu la teva
    experiència universitària
    de la forma més intensa:

    viu al Campus!

La Residència d’Estudiants patrocina els programes Demolab i Demotec d'Eivissa i Menorca

Més de 250 alumnes d’ESO i batxillerat dels centres educatius de Menorca i Eivissa han participat durant el mes de març en els programes Demolab i Demotec, dues iniciatives de la Facultat de Ciències i l’Escola Politècnica Superior de la UIB que es desenvolupen en el marc del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU).

La Residència d’Estudiants de la UIB ha patrocinat per segona vegada aquestes activitats, amb l’objectiu de donar a conèixer les oportunitats de les seves instal·lacions i del campus universitari de Mallorca, a més de promoure els estudis de caire científic i tècnic entre l’alumnat d’educació secundària. Aquestes jornades es celebraren els dies 3, 4 i 5 de març a la seu universitària d’Eivissa i Formentera, i els dies 21 i 22 a la seu d’Alaior (Menorca), amb la participació de 180 i 75 estudiants respectivament.

Els assistents participaren en els tallers “Una Medusa... d’ADN” i “És una substància, són dues en una, o tres en una”.

Volem agrair a tothom la seva participació.

Vine a la UIB, vine a la Resi!

La Residència d’Estudiants participa en les jornades de portes obertes de la UIB a les seus de Menorca i Eivissa-Formentera.

Quasi 1000 estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior participen aquests dies a les jornades Vine a la UIB a les seus universitàries d’Eivissa-Formentera i de Menorca. Les jornades tenen la intenció de donar a conèixer els estudis, les instal·lacions i els serveis que ofereix la UIB als universitaris de Menorca, Eivissa i Formentera, així com informar dels requisits i procediments d’accés i d’admissió a la Universitat.

El programa de portes obertes comprèn una benvinguda amb lliurament de material promocional de la Universitat, diverses sessions informatives sobre l’accés i l’admissió a la UIB des de batxillerat i des de cicles formatius de grau superior, presentacions sobre el sistema d’educació, els estudis i els serveis que s’ofereixen a la comunitat universitària i les instal·lacions de la Residència de la UIB, especialment destinada als futurs estudiants universitaris de Menorca, Eivissa i Formentera.

Del 26 de gener al 2 de febrer, a Eivissa, la Residència va oferir informació a més de 450 estudiants de batxillerat i FP superior, destacant la comoditat de les nostres instal·lacions, les habitacions individuals amb servei de Wifi, les instal·lacions esportives de Campusesport i la bona connectivitat amb la ciutat; serveis coberts per unes tarifes d’allotjament ajustades que pretenen ser la via d’apropament de menorquins i pitiüsos al campus universitari de Mallorca. Així mateix, s’informa els interessats de l’existència d’unes beques d’allotjament per facilitar i fomenta r la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida del campus en condicions econòmiques especials.
 
Del 2 al 5 de febrer la Residència participa en les portes obertes que se celebren a la seu d’Alaior, esperant la participació de 500 estudiants menorquins.
 
Vine a la UIB, vine a la Resi!

Beneficiaris del programa de beques d’allotjament per al foment de la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida acadèmica del campus universitari curs 2015-2016

Els estudiants beneficiaris del projecte de beques a la Residència d’Estudiants de la UIB per a facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari al curs 2015-2016 són:

  DNI BENEFICIARIS PROCEDÈNCIA PUNTUACIÓ
1er *****337 Eivissa 9.0
2n *****813 Menorca 9.0
3er *****214 Eivissa 9.0
4t *****855 Formentera 7.0
*****296 Formentera 6.0
*****966 Menorca 6.0
*****563 Mallorca 5.0
*****416 Mallorca 4.5 

 

Els estudiants beneficiaris del projecte viuen a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB a Palma amb condicions econòmiques especials, i poden accedir a tots els serveis i equipament que ofereix la Residència a tots els residents.

Enhorabona als vuit beneficiaris!

 

       

 

 

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2015-2016
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa