• Viu la teva
    experiència universitària
    de la forma més intensa:

    viu al Campus!

La Directora de la Residència d'Estudiants de la UIB és entrevistada a IB3 Ràdio

 

Marta García, Directora de la Residència d'Estudiants de la UIB, va ser entrevistada el passat diumenge al programa Paideia de la Ràdio-Televisió Pública amb motiu del lliurament de vuit ajudes d'allotjament a universitaris de les Illes Balears.

Aquesta ajuda econòmica, atorgada amb l'objectiu de compatibilitzar la integració dels nous estudiants al campus universitari de Palma i facilitar l'accés als estudis superiors a persones amb escassos recursos econòmics, ha suposat una inversió de 36.261,36 € finançats per la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, i estan contemplades en el programa de beques d'allotjament per al curs 2014-2015.

Al llarg de l'entrevista, García parlà de la convocatòria d'aquest programa, dirigit als joves de primer any matriculats a la UIB. La directora de la Residència de la UIB va recalcar que aquesta és la segona edició del programa de beques d'allotjament, que suposa un estalvi de fins a 503.63 € mensuals a les famílies dels universitaris, percebent un total de 4.532,67 € cada estudiant. Durant el col·loqui al programa dirigit per Joan Riera Roca, García recalcà que aquestes iniciatives són importantíssimes per fer front als reptes de la insularitat i la crisi econòmica, així com per garantir la igualtat en l'accés als estudis universitaris.

Així mateix, la Directora de la Residència informà d'altres assumptes que afecten les instal·lacions de la Residència, els serveis que s'ofereixen als residents, l'ambient d'estudi, activitats culturals que s'ofereixen als joves, etc.

Clicant damunt la imatge inferior podreu escoltar l'entrevista. 

 

 

 

La consellera d’Educació, Cultura i Universitats i el rector de la UIB lliuren les segones beques d’allotjament de la Residència d’estudiants de la UIB

Vuit joves de les Illes que estudien primer curs a la UIB són els beneficiaris de les ajudes.

La consellera d’Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet han lliurat les 8 ajudes econòmiques contemplades en el programa de beques  d’allotjament per al curs 2014-15. També assistiren a l’acte el doctor Antoni Alcover, director general d'Universitats i Recerca, el senyor Antoni Verd, president del Consell Social, la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries, i el senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de la UIB. 

Vint alumnes del Brasil allotjats a la Residència, cursaran el Diploma Universitari en Hoteleria i Turisme de la UIBVint alumnes del Brasil allotjats a la nostra Residència des de novembre, conviuen juntament amb els residents de les illes a les nostres instal·lacions, gaudint de pensió completa.

Aquests alumnes cursaran aquesta titulació que ofereix la Facultat de Turisme a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

Aquest curs ha estat seleccionat en primera posició a la primera convocatòria de la Fundació per a la Projecció Internacional de les Universitats Espanyoles per a la formació de becaris brasilers en l’àmbit de l’Hoteleria i el Turisme. El curs el coordinen la doctora Patrícia Horrach, vicedegana de la Facultat de Turisme, i el doctor Bartomeu Deyà, degà. 

Esperam que gaudeixin molt de les nostres instal·lacions, de la companyia dels nostres residents i de l'experiència.

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2014-2015
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa