• Viu la teva
    experiència universitària
    de la forma més intensa:

    viu al Campus!

La Residència d’Estudiants premia amb una estada gratuïta d’un mes als guardonats dels premis del Consell Social

Aquests guardons premien els millors treballs de recerca presentats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior

Ahir dilluns 29 de juny, a la sala d’actes de Son Lledó, va tenir lloc el lliurament dels premis d’investigació del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears per a alumnes de segon curs de batxillerat i de segon curs de cicles formatius de grau superior.
 
A l’acte hi van intervenir el director general d’Universitats i Recerca, doctor Antoni L. Alcover; la presidenta del jurat i membre del Consell Social, senyora Ester Melero; el president del Consell Social, senyor Antoni Verd; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. També hi assistiran els alumnes guanyadors i els membres del jurat.

La Residència d’Estudiants de la UIB obre el termini d’inscripcions per al curs 2015-16

 

Es mantenen les tarifes d’allotjament per a tots els estudiants

La Residència d’Estudiants de la Universitat de les Illes Balears ha obert el termini d’inscripcions per al curs 2015-16 mantenint exactament els mateixos preus respecte al curs anterior. Ubicada a l’edifici Bartomeu Rosselló-Pòrcel, la residència té com a objectiu oferir un servei integral d’allotjament i manutenció als residents, proporcionant en tot moment unes habitacions individuals còmodes, una dieta equilibrada, llibertat d’horaris i serveis complementaris, com l’accés a les instal·lacions esportives de CampusEsport, un servei de neteja i espais comuns d’ús gratuït. 

Viu a la Residència per només 200 euros/mes

                         

Programa de beques d’allotjament per al foment de la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari curs 2015-2016

Objectius:

L’objectiu del projecte de beques a la Residència d’Estudiants de la UIB és facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari, contribuint a facilitar l’accés als estudis universitaris a persones amb dificultats econòmiques i superar barreres de mobilitat degudes a la insularitat i a la distància al campus universitari.

Els estudiants beneficiaris del projecte viuran a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB a Palma amb condicions econòmiques especials, i podran accedir a tots els serveis i equipament que ofereix la Residència a tots els residents.

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2015-2016
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa