• Viu la teva
    experiència universitària
    de la forma més intensa:

    viu al Campus!

Beneficiaris del programa de beques d’allotjament per al foment de la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida acadèmica del campus universitari curs 2015-2016

Els estudiants beneficiaris del projecte de beques a la Residència d’Estudiants de la UIB per a facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari al curs 2015-2016 són:

  DNI BENEFICIARIS PROCEDÈNCIA PUNTUACIÓ
1er *****337 Eivissa 9.0
2n *****813 Menorca 9.0
3er *****214 Eivissa 9.0
4t *****855 Formentera 7.0
*****296 Formentera 6.0
*****966 Menorca 6.0
*****563 Mallorca 5.0
*****416 Mallorca 4.5 

 

Els estudiants beneficiaris del projecte viuen a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB a Palma amb condicions econòmiques especials, i poden accedir a tots els serveis i equipament que ofereix la Residència a tots els residents.

Enhorabona als vuit beneficiaris!

 

       

 

 

La Residència d'Estudiants participa a la Fira d'Ensenyaments Superiors de Menorca

Els dies 16 i 17 d’octubre va tenir lloc a Ciutadella la segona edició de la Fira d’Ensenyaments Superior, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca i la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern, amb la col·laboració del Consell de Menorca i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Aquesta fira, que constituïa un recurs perquè els estudiants poguessin triar els seus estudis superiors, oferí un catàleg d’oferta d’allotjament universitari. La Residència d’Estudiants de la UIB i la Fundació Universitat-Empresa tingueren un protagonisme destacat durant els dos dies de la trobada. El nostre estand comptà amb la presència de la directora de la Residència, Marta García, qui va informar a tots els alumnes i pares interessats sobre els serveis que ofereixen les nostres instal·lacions.

Més d’un milenar de joves i famílies assistiren a la Fira durant els dos dies de duració. Tant alumnes com pares van valorar els servei de pensió completa i les comoditats que implica l’habitació individual, així com la proximitat a les facultats de la UIB, el WiFi, l’accés gratuït a les instal·lacions esportives de Campusesport, el bon ambient universitari i la llibertat d’horaris dels residents.

La gran majoria d’assistents quedaren encantats per la possibilitat d’obtenir una beca d’allotjament que possibilita accedir a tots aquests serveis per només 200€ mensuals.

Veure més a la Galeria de Fotos.

La Residència d’Estudiants premia amb una estada gratuïta d’un mes als guardonats dels premis del Consell Social

Aquests guardons premien els millors treballs de recerca presentats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior

Ahir dilluns 29 de juny, a la sala d’actes de Son Lledó, va tenir lloc el lliurament dels premis d’investigació del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears per a alumnes de segon curs de batxillerat i de segon curs de cicles formatius de grau superior.
 
A l’acte hi van intervenir el director general d’Universitats i Recerca, doctor Antoni L. Alcover; la presidenta del jurat i membre del Consell Social, senyora Ester Melero; el president del Consell Social, senyor Antoni Verd; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. També hi assistiran els alumnes guanyadors i els membres del jurat.

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2015-2016
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa