• Viu la teva
    experiència universitària
    de la forma més intensa:

    viu al Campus!

Vine a la UIB, vine a la Resi!

La Residència d’Estudiants participa en les jornades de portes obertes de la UIB a les seus de Menorca i Eivissa-Formentera.

Quasi 1000 estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior participen aquests dies a les jornades Vine a la UIB a les seus universitàries d’Eivissa-Formentera i de Menorca. Les jornades tenen la intenció de donar a conèixer els estudis, les instal·lacions i els serveis que ofereix la UIB als universitaris de Menorca, Eivissa i Formentera, així com informar dels requisits i procediments d’accés i d’admissió a la Universitat.

El programa de portes obertes comprèn una benvinguda amb lliurament de material promocional de la Universitat, diverses sessions informatives sobre l’accés i l’admissió a la UIB des de batxillerat i des de cicles formatius de grau superior, presentacions sobre el sistema d’educació, els estudis i els serveis que s’ofereixen a la comunitat universitària i les instal·lacions de la Residència de la UIB, especialment destinada als futurs estudiants universitaris de Menorca, Eivissa i Formentera.

Del 26 de gener al 2 de febrer, a Eivissa, la Residència va oferir informació a més de 450 estudiants de batxillerat i FP superior, destacant la comoditat de les nostres instal·lacions, les habitacions individuals amb servei de Wifi, les instal·lacions esportives de Campusesport i la bona connectivitat amb la ciutat; serveis coberts per unes tarifes d’allotjament ajustades que pretenen ser la via d’apropament de menorquins i pitiüsos al campus universitari de Mallorca. Així mateix, s’informa els interessats de l’existència d’unes beques d’allotjament per facilitar i fomenta r la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida del campus en condicions econòmiques especials.
 
Del 2 al 5 de febrer la Residència participa en les portes obertes que se celebren a la seu d’Alaior, esperant la participació de 500 estudiants menorquins.
 
Vine a la UIB, vine a la Resi!

Beneficiaris del programa de beques d’allotjament per al foment de la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida acadèmica del campus universitari curs 2015-2016

Els estudiants beneficiaris del projecte de beques a la Residència d’Estudiants de la UIB per a facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari al curs 2015-2016 són:

  DNI BENEFICIARIS PROCEDÈNCIA PUNTUACIÓ
1er *****337 Eivissa 9.0
2n *****813 Menorca 9.0
3er *****214 Eivissa 9.0
4t *****855 Formentera 7.0
*****296 Formentera 6.0
*****966 Menorca 6.0
*****563 Mallorca 5.0
*****416 Mallorca 4.5 

 

Els estudiants beneficiaris del projecte viuen a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB a Palma amb condicions econòmiques especials, i poden accedir a tots els serveis i equipament que ofereix la Residència a tots els residents.

Enhorabona als vuit beneficiaris!

 

       

 

 

La Residència d'Estudiants participa a la Fira d'Ensenyaments Superiors de Menorca

Els dies 16 i 17 d’octubre va tenir lloc a Ciutadella la segona edició de la Fira d’Ensenyaments Superior, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca i la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern, amb la col·laboració del Consell de Menorca i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Aquesta fira, que constituïa un recurs perquè els estudiants poguessin triar els seus estudis superiors, oferí un catàleg d’oferta d’allotjament universitari. La Residència d’Estudiants de la UIB i la Fundació Universitat-Empresa tingueren un protagonisme destacat durant els dos dies de la trobada. El nostre estand comptà amb la presència de la directora de la Residència, Marta García, qui va informar a tots els alumnes i pares interessats sobre els serveis que ofereixen les nostres instal·lacions.

Més d’un milenar de joves i famílies assistiren a la Fira durant els dos dies de duració. Tant alumnes com pares van valorar els servei de pensió completa i les comoditats que implica l’habitació individual, així com la proximitat a les facultats de la UIB, el WiFi, l’accés gratuït a les instal·lacions esportives de Campusesport, el bon ambient universitari i la llibertat d’horaris dels residents.

La gran majoria d’assistents quedaren encantats per la possibilitat d’obtenir una beca d’allotjament que possibilita accedir a tots aquests serveis per només 200€ mensuals.

Veure més a la Galeria de Fotos.

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2015-2016
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa