• Viu la teva
    experiència universitària
    de la forma més intensa:

    viu al Campus!

Viu a la Residència per només 200 euros/mes

                         

Programa de beques d’allotjament per al foment de la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari curs 2014-2015

Objectius:

L’objectiu del projecte de beques a la Residència d’Estudiants de la UIB és facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari, contribuint a facilitar l’accés als estudis universitaris a persones amb dificultats econòmiques i superar barreres de mobilitat degudes a la insularitat i a la distància al campus universitari.

Els estudiants beneficiaris del projecte viuran a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB a Palma amb condicions econòmiques especials, i podran accedir a tots els serveis i equipament que ofereix la Residència a tots els residents.

Ja pots sol·licitar la teva habitació per al curs 2014/2015

Comença el termini per sol·licitar la teva habitació per al curs 2014/2015. La sol·licitud de plaça es pot fer en línia mitjançant el següent formulari: Sol·licitud de plaça 2014/2015
També presencialment a la recepció de la Residència o a les seus de la UIB a Menorca i Eivissa.

La Residència manté per al curs vinent 2014-2015 els mateixos preus bàsics del curs que acaba:

Habitació individual amb desdejuniHabitació individual 5 dies* amb desdejuni
499 €/mes 369 €/mes

*Recorda que l'opció 5 dies només s'ofereix als estudiants de Mallorca i inclou l'allotjament amb desdejuni de dilluns a divendres i dos caps de setmana d'exàmens.

Tria la teva modalitat d'allotjament, els serveis als quals optes de menjador, neteja i roba de llit i bany i a partir del 16 de juliol de 2014 sabràs si has aconseguit la teva habitació a la Residència. Si no et confirmem aquest dia l'habitació, no et preocupis: mentre hi hagi habitacions disponibles, pots sol·licitar la teva!

Si vols visitar-nos, pots donar un cop d'ull a la nostra pàgina web o venir a veure'ns. Ens encantarà ensenyar-te les habitacions i els espais comuns de la Residència i podrem aclarir tots els teus dubtes. També comprovaràs la proximitat de la teva habitació a la teva facultat i tots els avantatges de viure al campus de la UIB.

T'esperem!

La Residència UIB premia al guanyador de les Proves Cangur 2014

El passat 8 de maig de 2014 va tenir lloc la cerimònia d’entrega de premis de les Proves Cangur 2014. A les proves hi han participat més de 4.000 alumnes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.
La Residència UIB va premiar a Mario Balbuena del centre Mestral d'Eivissa, guanyador de les proves Cangur de nivell 4 (2n de batxillerat) amb una estada gratuïta d’un mes per al curs 2014-2015.
L’acte va ser presidit pel rector de la UIB Dr. Llorenç Huguet. L’han acompanyat a la taula Daniel Ruiz (president de l’SBM-XEIX), Ricardo Alberich (cap del departament de Matemàtiques de la UIB), Bartolomé Isern (director general de Planificació, Infrastructures Educatives i Recursos Humans), Antoni Gomà (representant de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques) i Margalida Payeras (vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat).

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2014-2015
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa