• Viu la teva
    experiència universitària
    de la forma més intensa:

    viu al Campus!

Vint alumnes del Brasil allotjats a la Residència, cursaran el Diploma Universitari en Hoteleria i Turisme de la UIBVint alumnes del Brasil allotjats a la nostra Residència des de novembre, conviuen juntament amb els residents de les illes a les nostres instal·lacions, gaudint de pensió completa.

Aquests alumnes cursaran aquesta titulació que ofereix la Facultat de Turisme a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

Aquest curs ha estat seleccionat en primera posició a la primera convocatòria de la Fundació per a la Projecció Internacional de les Universitats Espanyoles per a la formació de becaris brasilers en l’àmbit de l’Hoteleria i el Turisme. El curs el coordinen la doctora Patrícia Horrach, vicedegana de la Facultat de Turisme, i el doctor Bartomeu Deyà, degà. 

Esperam que gaudeixin molt de les nostres instal·lacions, de la companyia dels nostres residents i de l'experiència.

Viu a la Residència per només 200 euros/mes

                         

Programa de beques d’allotjament per al foment de la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari curs 2014-2015

Objectius:

L’objectiu del projecte de beques a la Residència d’Estudiants de la UIB és facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la Universitat de les Illes Balears a la vida acadèmica del campus universitari, contribuint a facilitar l’accés als estudis universitaris a persones amb dificultats econòmiques i superar barreres de mobilitat degudes a la insularitat i a la distància al campus universitari.

Els estudiants beneficiaris del projecte viuran a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB a Palma amb condicions econòmiques especials, i podran accedir a tots els serveis i equipament que ofereix la Residència a tots els residents.

Ja pots sol·licitar la teva habitació per al curs 2014/2015

Comença el termini per sol·licitar la teva habitació per al curs 2014/2015. La sol·licitud de plaça es pot fer en línia mitjançant el següent formulari: Sol·licitud de plaça 2014/2015
També presencialment a la recepció de la Residència o a les seus de la UIB a Menorca i Eivissa.

La Residència manté per al curs vinent 2014-2015 els mateixos preus bàsics del curs que acaba:

Habitació individual amb desdejuniHabitació individual 5 dies* amb desdejuni
499 €/mes 369 €/mes

*Recorda que l'opció 5 dies només s'ofereix als estudiants de Mallorca i inclou l'allotjament amb desdejuni de dilluns a divendres i dos caps de setmana d'exàmens.

Tria la teva modalitat d'allotjament, els serveis als quals optes de menjador, neteja i roba de llit i bany i a partir del 16 de juliol de 2014 sabràs si has aconseguit la teva habitació a la Residència. Si no et confirmem aquest dia l'habitació, no et preocupis: mentre hi hagi habitacions disponibles, pots sol·licitar la teva!

Si vols visitar-nos, pots donar un cop d'ull a la nostra pàgina web o venir a veure'ns. Ens encantarà ensenyar-te les habitacions i els espais comuns de la Residència i podrem aclarir tots els teus dubtes. També comprovaràs la proximitat de la teva habitació a la teva facultat i tots els avantatges de viure al campus de la UIB.

T'esperem!

Contacte

Ctra. Valldemossa Km 7,5
Palma de Mallorca, 07122
Illes Balears, Espanya
T: 971 172 600
F: 971 173 216
Formulari de contacte
Sol·licitud de plaça 2014-2015
Sol·licitud de reserva curta durada

Mapa

Mapa